Η Εταιρεία

Καλώς Ήρθατε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα e-dot.gr!


Η τεχνολογία αποτελεί πλέον αδιαμφισβήτητα μέρος της καθημερινότητας μας. Η μεταξύ των ανθρώπων επικοινωνία καθώς, και η οργάνωση προσωπικών και επαγγελματικών εργασιών, καθίσταται ευκολότερη και αμεσότερη με την απόκτηση των κατάλληλων προϊόντων που προσφέρει η τεχνολογία σήμερα.


Το e-dot.gr καθιστά μία από τις καλύτερα υποσχόμενες και αξιόπιστες λύσεις στο χώρο, καθώς προσανατολίζεται στους γρήγορους ρυθμούς εξέλιξης της τεχνολογίας και βρίσκεται έτοιμο να ανταποκριθεί στις ολοένα αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς.


Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων σε ότι αφορά τα ηλεκτρονικά είδη, τηλεπικοινωνίες και μικροσυσκευές . Το e-dot.gr σας προσφέρει τα προϊόντα που αναζητάτε στο χώρο της τεχνολογίας και μάλιστα, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές!!!


H βασική μας εξειδίκευση είναι στην εμπορία και το service ηλεκτρονικών υπολογιστών, διαθέτουμε μεγάλη γκάμα ανταλλακτικών laptop και εισάγουμε συνεχώς νέα laptop parts, από το 2015 έχουμε αναπτυχθεί και στο τμήμα της χονδρικής για τα συγκεκριμένα είδη, περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο site μας www.laptop-fans.gr


Η φιλοσοφία της εταιρείας είναι αυστηρά πελατοκεντρική. Κάθε δραστηριότητα, λειτουργία και ενέργεια της εταιρείας συμβαδίζει με τον πρωταρχικό μας στόχο ως προς την κάλυψη των αναγκών του καταναλωτή και έχοντας κύριο γνώμονα την άμεση και ποιοτική του εξυπηρέτηση.
 
Ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ:


Ποιότητα και Αξιοπιστία
Άμεση και γρήγορη εξυπηρέτηση
Ασυναγώνιστες τιμές
Άριστη επικοινωνία
 
ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ:


Καινοτόμες ιδέες με θετικά προς εσάς αποτελέσματα
Εμπιστοσύνη και ευχαρίστηση για κάθε σας συναλλαγή
Μακροχρόνια και σταθερή σχέση μεταξύ επαγγελματία και καταναλωτή